tirsdag 3. mars 2015

Dressed for successHer er gutten i farta! Lykke til til den som har ambisjoner om å ta vellykkede stillbilder av karen. En vanskelig oppgave når objektet er i konstant bevegelse, slik en en meget aktiv nesten-toåring jo er (nevner i samme åndedrag at jeg har stor respekt for profesjonelle barnefotografer!) Her løper han foran og jeg etter og knipser ivei i håp om at det skal komme et par vellykkede blinkskudd ut av seansen. En liten stans i gangen for å prøve storesøsters sko utnyttes raskt av fotografen.


Neste stopp er togbanen, der et imponerende fotarbeid sørger for at lillebror forflytter seg rundt banen med toget i pent tempo. Bevegelsene er ikke helt fininnstilt enda, slik at banen stadig må repareres. Men det kommer seg nok, og snart skjønner han sikkert at han ikke trenger å flytte hele seg sammen med toget hele veien rundt... hehe :)


Jøss, gutten kan faktisk stå stille! Det hjelper helt klart at Fantorangen underholder på tv.

Buksen, som sitter som et skudd til tross for sprell og ablegøyer, er splitter-ny og strikket av myk, deilig silkealpakka som kan brukes rett mot huden. Supergod! Modellen er Paelas Simpelthen bukse, litt baggy i modellen og med smale ben nederst og skjønne lommer som kan romme legoklosser og sprettballer. Blant annet. Enda godt jeg strikket buksa i størrelse 3 år, for den ble ikke mer enn akkurat passe stor. Tror kanskje jeg også må lage en alvevest som matcher buksa. Utrolig nydelige plagg Paelas-damene tryller fram!Flere strikkefakta om buksa finnes her.

Ha en strålende uke videre, og bli gjerne med på kakefest og feiring av 5 års blogging (det er fortsatt kake igjen! ;)

8 kommentarer:

 1. Sikkert ei god bukse å bruke med det fine garnet! Den sitter godt på også, ser jeg. Ikke lett å ta bilder i farta, men synes du har fått dokumentert bra.

  God onsdag fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Denne buksen er så stilig og din versjon intet unntak :) Kjempe fin ble han i den.

  SvarSlett
 3. Kule bukser og herlige bilder! Ikke lett å få sånne småtasser til å holde seg i ro nei...

  SvarSlett
 4. Kjempefin, både fargen og modellen :) min ble også i smaleste laget, har lyst å strikke den om igjen i større størrelse.

  SvarSlett
 5. Det var ei kul bukse på ein kul gut :)

  SvarSlett
 6. Kjenner til "problemet" med barn i bevegelse. Har selv en veldig aktiv snart-treåring som ikke vil posere for kameraet. Skjønner ikke hvordan sånne barnehagefotografer får til så fine bilder. Buksa ser veldig deilig ut. Lurer på om ikke denne må strikkes tik høst garderoben.

  SvarSlett
 7. Kule bilder!;) Buksa ser jo helt super ut! Gutter i farta trenger bukser som er med på leken;) Flotte farger du har valgt!

  SvarSlett
 8. Stilig bukse - gøy med ull i bruk! :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...