tirsdag 3. august 2010

Forest Canopy Cowl


Halser har jeg faktisk aldri strikket før, så denne er min første. Likte mønsteret godt. Blir nok flere utgaver av denne etterhvert, og da skal jeg bruke et annet garn. Altså, garnet var mykt og godt det, men pga 55% innhold av bomull, føles halsen ganske "stiv" og tung. Det står i oppskriften at halsen ikke skal blokkes, samtidig som at det skal legges opp og felles av LØST. Resultatet er mer eller mindre rullende kanter både oppe og nede, slett ikke likt bildet i oppskrifta. Erfaring til neste gang blir nok å legge opp/felle av litt fastere.

Garn: 2 nøster Sandnes Duett (45% Merino ull, 55% bomull)
Pinne nr: 4 og 5
Oppskrift kan kjøpes herBlåbærsesongen er i full gang. Jentene var yre av forventning og glede da disse ble funnet på hyttetur på Østlandet i helgen. Neste stopp i ferien blir hytta vår i Meråker, da satser vi på en skikkelig mat-auk av blåbær og forhåpentligvis multer!


...og til slutt: Tusen, tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på postene mine! Jeg kommer på gjenvisitt til dere alle!

7 kommentarer:

 1. den var jo kjempe flott. Blir nok kjempe god til vinteren og kalde turer tenker jeg :)
  ha en flott tirsdag :D

  SvarSlett
 2. Kjempeflott hals!! Lykke til med bærplukkinga.

  SvarSlett
 3. Flott hals. Her er ikke blåbærne modne ennå, og myra vår er full av moltekart :) Så nå venter vi bare på litt varme så de ska modnes ;)

  SvarSlett
 4. Det der var en rå flott hals.

  SvarSlett
 5. Så nydelig den ble! Har lagret oppskriften, tror jeg må prøve meg på den.

  SvarSlett
 6. Så mye fint du strikker! Kom innom bloggen din via G-Anette's. Heldigvis, for nå har jeg kost meg gjennom hele greia:) Legger deg til listen min sånn at jeg kan følge deg videre!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...