mandag 24. januar 2011

Soljakke. Løypemelding dag 5


Det går jevnt og trutt framover med Soljakka fra Pickles. Det er stort sett veldig enkel strikk, rett fram og tilbake -og en og annen vrangpinne. Jeg forhåndsdømte den kanskje litt tidlig som no-brain amøbestrikk, og fikk svi 3 ganger for at jeg gjorde andre ting parallelt med strikkinga. Blant annet strikket jeg to striper for mye før økningene til arm (....rekk opp, strikk om igjen...), glemte at glattstrikk-stripa skulle strikkes vrangt på vranga (...rekk opp, strikk om igjen....), og en runde oppdaget jeg at jeg hadde tatt meg meg en ekstra maske litt lenger ned i stripa (...rekk opp, strikk om igjen...). Jaja, det har heldigvis gått mer framover enn bakover totalt sett!

Status så langt: Ferdig med høyre framstykke. 2 striper fra å være ferdig med bakstykket. Venstre framstykke er stikket opp til armhulen.

Nå er det imidlertid bom stopp. Jeg har prestert å gå tom for ullgarn! Der fikk jeg svi for at jeg brukte restegarn fra lageret mitt, ja... Jeg skjønte at det bar den veien allerede lørdag, men har valgt å strikke til det ble helt tomt. Jeg har bestilt mer fra Pickles, og håper (TRYGLER!!) at det har omtrent samme innfarging som det jeg har strikket med så langt. Banderolen finner jeg ikke, så jeg har ingen anelse om hvilket parti garnet kommer fra. Dette blir spennende...!

Og mens jeg venter legger jeg opp til Marius-genser til 8-åringen.
God mandag :o)

7 kommentarer:

 1. Se der ja,du har jo kommet kjempe langt jo. Fryktelig kjedelig å gå tom for garn da,men håper det ordner seg ganske kjapt igjen.

  Du får kose deg med Marius strikking i mens.

  SvarSlett
 2. Så fin den blir! Du er jo den eneste som har valgt "rett" garn i forhold til oppskrifta. Synd du gikk tom da, håper innfargingen blir lik. Det som er bra er jo at det vil komme en stripe mellom, kanskje en liten forskjell i farge da ikke gjøre noe.

  SvarSlett
 3. jaja..sånn kan det gå noen ganger..man får håpe at du ikke må vente altfor lenge på garnet og at innfarginga ikke er så gale heller..det ville ha vært surt det...
  Lykke til videre med strikkinga :)

  SvarSlett
 4. Jeg koser meg også med en marius, ..jeg styrer unna alt som tirrer min manglende tålmodighet (=strikke vrangt!!).
  Blir sikkert fint når du er ferdig! :-)

  SvarSlett
 5. Den soljakka blir veldig fin! Godt man kan legge opp til et nytt prosjekt eller tre mens man venter på garn!

  SvarSlett
 6. Hei hei
  Så mye flott du strikker, inspirerende!!

  Jeg og planlegger en sol jakke så blir kjekt å se den ferdig ;)

  Legger meg til som følger :)

  SvarSlett
 7. Så fine blåfarger! Jeg er sikker på at jakka kler farger, er mer spent på mine forsiktige hvit og beige - kanskje det blir helkræsj? Det så forresten ut som du strikker mye fint, jeg må titte litt videre :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...