torsdag 10. februar 2011

Soljakke & Marius

Endelig hjemme igjen etter to ukers intensiv jobbing utpå havet. Ny forsyning Abuelita BabyMerino fra Pickles lå i haugen av post som ventet meg da jeg kom hjem. Innfargingen avviker ikke nevneverdig fra garnet jeg allerede hadde begynt å bruke i Soljakka, heldigvis! Nå skal jeg nøste opp og fortsette der jeg slapp. Ikke lenge igjen!  


Marius-genser til eldstedattera har vært pauseprosjektet mens jeg har ventet på hjemreise og garntilskudd til Soljakka. All glattstrikk med mørkeblått har gått over all forventning :o) Tenk, jeg døde ikke av kjedsommelighet underveis heller, hurra!  


Genseren har rundstrikket sal, kjempestilig, og ufattelig mye enkere når det kommer til montering. Hvis man kan kalle det montering å sy en liten søm i underkant av hvert erme samt feste en håndfull tråder, da... 
Jeg har strikket ferdig begge ermene samt bolen opp til ermene. Nå skal alt settes på samme rundpinne og mønstersalen fullføres. Det er jo rene sjarmøretappen, det ;-)  


Mønsteret & bildet er fra Sandnesgarns temahefte nr 10 "Klassikere".

Snart helg nå! Kos dere :o)

4 kommentarer:

 1. Flotte farger på soljakka, og Marius genseren blir nok kjempe fin. Jammen godt du ikke gikk til grunne av kjedsomhet når alt var blått :) hihihi

  Koselig å besøke bloggen din, mye flott her hos deg!
  Legger meg til som følger slik at jeg kan følge med hva som skjer her :)

  SvarSlett
 2. Åh, så bra at fargen passet! Har vært så spent på dine vegne :)
  Marius-genseren blir rålott, gleder meg til å se den ferdig :) (Og du er superflink som strikker såååå mye rettstrikk i samme farge!)

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Fant deg i dag, og vil gjerne følge deg videre, for her strikkes det masse flott. Herlig!

  Ha en strålende helg:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for skryt og koselige hilsener, kJempestas!

  Velkommen til meg, Stinemor og Høstmamma :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...