lørdag 5. februar 2011

Kongstanker i februar

Når man er sånn passe garngal som meg, og har store og uoversiktlige mengder av garn, pinner, strikkeoppskrifter og (ikke minst) UFO'er i heimen, kan det lett gå ut over både det ene og det andre. Ferdigsstillingsprosenten, for eksempel. Frustrasjonsnivået kan også få det tøft, særlig hvis man egentlig er sånn passe strukturert anlagt.

I februar skal jeg gjøre noe med det! Jeg skal rydde i garnlageret mitt, sortere bomull fra ull og store pinner fra små. Denne tanken har jeg ruget på en god stund, se bare innlegget her. Tanken er nå blitt en ide, som skal settes ut i live!


-Ja, dette kaoset (pluss masse mer som ligger i en søppelsekk) skal altså bli et ryddig, oversiktlig og fristende garnlager. "Ikke til å tro" ;-)

Jeg har andre mål for denne måneden også:
 1.  Ferdigstille SOLJAKKA
 2. Mariusgenser til 8åringen: 2 ermer + halve bolen ferdig
 3. Et par Bellavotter skal ferdigstilles
 4. Tre nøster Milano Hjertegarn skal bli til tre Åremøssor...

Jeg synes det er herlig med mål, det er så godt å ha noe å strekke seg etter!
Så på onsdag, når jeg kommer hjem fra jobben min utpå havet, går startskuddet :o) Gleder meg.

En flott helg til allemann!

6 kommentarer:

 1. Det kommer til å bli så BRA! Godt med sånne opprydninger av og til. Burde hatt en jeg og...
  Kos deg med å ferdigstille arbeidene dine

  SvarSlett
 2. Akkurat sånn ser mitt velfylte garnlager også ut, og akkurat de planene har jeg også..rett som det er! Utrolige mengder jeg klarer å skaffe meg iløpet av en vinter, gitt..nå skal ulla vekk og bomullen fram. Begynner etterhvert å forstå at man (jeg, som har en lei tendens til å begynne på flere prosjekt samtidig)må være i forkant av sesong. Nå er tida for meg til å strikke sommerklær..om de skal ha sjans til å bli brukt på rett tid av året. Jeg tror jammen jeg skal ta den ryddejobben med en eneste gang, takk for puffet!! Og lykke til med ryddingen du også!

  SvarSlett
 3. Lykke til med opprydding, og ferdigstillelese i februar :D
  ha en fin lørdag
  /myr

  SvarSlett
 4. Så bra du har en plan og det er jo så godt når slike sjauer er gjort.
  Lykke til.

  SvarSlett
 5. Lykke til med garnryddinga! Det blir helt sikkert en morsom jobb, kanskje det dukker opp noe spennende garn du hadde glemt? Det hender når jeg har mine rydderaptuser.

  SvarSlett
 6. Det er fantastisk deilig å få litt system på garnhaugen, men vær forberedt på å få 10-15 ny prosjekter hodet før du er ferdig med sorteringen ;) Men det tar vi jo imot! :)
  Ja, Bella-vottene krever tsor konsentrasjon, og fellingen var ikke av de enkleste. Men jeg fikk det til å gå opp da, selv om det var litt "knotete" helt på slutten.

  Lykke til hvertfall, og lykke til med de andre februar-målene dine. Syns det ser veldig overkommelig ut :)

  Ha en fin søndag!

  Klem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...