tirsdag 14. september 2010

Garnkjøp og muffinsanbefaling

For en super dag!

Jeg og minstedattera har kost oss hjemme hele dagen. Vi har stelt huset, lest bøker og kledd av og på Barbie ørten ganger. Til lunsj lagde vi "matmuffins". Ny oppskrift ble prøvd ut, Corn Flakes Banana Muffins, med deilig smak av kanel, muskatnøtt og brunt sukker. Ojojoj de var nydelige! Oppskriften (og utrolig mye annet godt) finnes på nettet hos Det Søte Liv. Vi gjorde en liten endring i oppskrifta og brukte Kellogg's Special-K istedenfor Corn Flakes. Smakte utmerket! Neste gang skal vi bytte ut hvetemelet med grovere mel for å lage dem enda sunnere. Mmmm....  


I postkassa fant jeg to herlige hesper fra Sunshine Yarns. Dobbel glede... Gleder meg villt til å nøste opp og lage noe lekkert av disse to! Det er sokkegarn, men noe sier meg at det må bli skjerf eller sjal. Time will show :)

6 kommentarer:

 1. Oh! Ser veldig godt ut - både muffins og garn!

  SvarSlett
 2. Det garbet så VELDIG flott ut, leder meg å se hva du finner på med dem :) Takk for link til nettbutikk. Og muffinsene...mmm ;)

  SvarSlett
 3. Ehm, litt skrivefeil hører med når det er så sent :)

  SvarSlett
 4. Så herlig tips med muffins- det er omtrent det eneste jeg kan bake, denne oppskriften skal jeg prøve. Takk for flott tilbakemelding på sokkene mine, det var hyggelig. Ha en flott helg!

  SvarSlett
 5. Superlekkert garn, og de muffinsene må jeg teste ut. Må kutte ut egget, men det tror jeg skal gå bra. Alltid spennende med nye oppskrifter :)

  SvarSlett
 6. Mmmm, fristende bilder! Muffinsene hørtes spennende ut. Og sokkegarn er egentlig sjalgarn i forkledning. Man kan jo ikke putte slike små skjønnheter ned i svette støvler! De tar seg mye bedre ut rundt halsen.

  Ha en god helg!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...