fredag 28. desember 2012

Re-åpning!

Oj, hva skjer!? På tampen av 2012 våkner bloggen til liv igjen! Hvem hadde trodd det...

Mitt første, vaklende blogginnlegg siden april 2011 ser altså dagens lys. Jeg gikk helt i blogg-metning, var langt nede i den mørke blogg-kjelleren, men savnet etter blogginga vokste etterhvert fram og nå kjenner jeg lysten etter å prøve på nytt :)

Så hva har skjedd i løpet av de siste 20 månedene med fullstendig bloggtørke? Jeg har strikket, heklet og kjøpt masse, deilig garn. Har lest mange strikke-blogger, noen ganske så jevnlig faktisk. Men siden blogger-passordet mitt forsvant med blogge-motivasjonen, har jeg ikke lagt igjen spor etter meg i noen blogg. Kjipt, men sant. Nå har jeg imidlertid tilbakestilt passord og trenger ikke være anonym blogg-kikker lengre ;)


Starter uansett med å vise fram en av årets hjemmestrikkede julegaver, en Pickles´ Artig skrue hettelue til min nevø på 1 1/2 år. Kjempeartig å strikke, det går fort med tykke pinner og dobbelt garn. Jeg strikket denne i DROPS Merino Extra Fine, oppskriften finner du her.

Garn: Drops Merino Extra Fine
Pinne nr: 5
Str: 1-2 år

Gøy å være tilbake, jeg gleder meg til videre blogging! 

PS: Noen små, kosmetiske forandringer hører liksom med for å gi bloggen en ekte boost i anledning re-åpninga. Fikk lyst på ny fane og nytt blogg-navn også. Men innholdet er fortsatt det samme, gamle!   

1 kommentar:

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...