mandag 23. september 2013

Mysteriet oppklart!

Mørke høstkvelder, mystiske mysterier og strikketøy -en super kombinasjon!


Gjennom flere gode strikkekvelder har jeg kost meg med septembermysteriesokker der sokkemønsteret har åpenbart seg del for del over fire fredager. Det er første gang jeg har vært med på slik etappe-strikking, og helt klart ikke den siste! For dette var gøy! Jeg skal innrømme jeg har lurt veldig på hvordan sokkene ville ende opp til slutt, for det var først på siste delen at jeg så en sommerfugl tittet frem på vrista -og at mønsteret jeg strikket på leggen var blomster. Søtt! Og veldig anderledes enn sokker jeg har strikket tidligere.

Hullmønsteret (og fraværet av vrangmasker) gjør sokkene videre enn normalt, så de er litt store til meg. Men jeg finner nok en fornøyd mottaker, ikke usannsynlig havner disse under juletreet i år ;) Mønsteret befinner seg bak denne linken (du må nok ha Uformelt-konto for å se den).


Ser du sommerfuglene?
Garnet er Regia 4-tråds i en mosegrønn, lett melert farge. Godt garn å strikke med, og mykt og godt mot huden også. Og selvsagt forsterket med nylon, ja det er vel de fleste reinspekka sokkegarn når jeg tenker meg om.


Takk for alle fine ord og søte kommentarer i Gi-borten min:) Det er fortsatt muligheter for å vinne herlig garn og søte maskemarkører, så bli med da vel!

Fin uke til alle der ute!

6 kommentarer:

 1. Fine sokker, ser tydelig sommerfuglen. :)

  SvarSlett
 2. Artige sommerfugl sokker!!

  SvarSlett
 3. Så nydelige sokker! så kjempedeilige ut!

  SvarSlett
 4. Så nydelige de ble!
  Herlig grønnfarge. :-)

  SvarSlett
 5. Flotte og tynne ullsokker!
  Beundrer dere som lager slike! Må være skrekkelig deilige i bruk :)

  SvarSlett
 6. Fine sokker! Du har vunnet i lotteriet hos meg, send pip :) gratulerer :)) mvh Siv

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...