mandag 17. februar 2014

Varme regnbuehender

Her strikkes det videre med regnbuegarn. Riktignok er kun et lite segment av regnbuen representert denne gangen, men så var det heller ikke store garnmengden som gikk med.


Vottene heter Askja og er andre paret jeg strikker fra Varme hender, en nydelig strikkebok med oppskrifter på 51 fantastiske islandske votter for store og små. Første paret har jeg skrevet om her. Med dette har lillebror fått sitt andre vottepar til sin kommende barnehagetilværelse til høsten. Votter er forbruksvare, så det er godt å ha noen i bakhånd. 

Garnet er lys grå Finull + Kauni EQ og vottene er strikket på pinne 3. Ja på lang rundpinne nr 3, vel og merke. Jeg har nemlig virkelig (og omsider) fått øynene opp for magic loop-teknikken, som gjør strømpepinner fullstendig overflødig. Makan til genial måte å strikke på! :) 


Neste vottepar er allerede på pinnene og mere regnbuestrikk er på vei.

Ønsker deg en fargerik og spennende uke!

14 kommentarer:

 1. Så søte de er :) God ide å strikke opp litt votter til barnehagebarna ja.

  SvarSlett
 2. Den boken fikk jeg til morsdagen, kanskje det må bli noen barnehagevotter derfra :) Kjempe fine ble disse i alle fall :)

  SvarSlett
 3. Nydelige votter, liker fargevalget veldig godt! Var å kikka litt på linken til magic loop-teknikken, det ser jo artig ut! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er artig, og går kjapt! ;)

   Slett
 4. Kjempe fine votter:-) ja det er alltid godt og ha noen ekstra par votter og sokker på lager:-)

  SvarSlett
 5. Flotte votter! Kjekt å ha på lur ja. Votter har en tendens til å forsvinne... Magic loop må jeg snart teste ut jeg og:-)

  SvarSlett
 6. Veldig søte votter! - Og endelig fikk jeg sett magic loop metodikken (som jeg tidligere bare har lest om). Det ser utrolig praktisk ut!

  Det er forresten give away hos meg om du vil bli med ;)

  SvarSlett
 7. Så nydelige votter! Når jeg ser på det andre paret du har strikket også får jeg virkelig lyst på denne boken!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)
   Ja den boka anbefales varmt!

   Slett
 8. Så søte votter! Og så var det jo veldig mye annet fint her også, skjønner at jeg har vært sløv med blogglesing en stund...
  Superfin jakke til deg selv, og det mørke feltet ser ut som det er planlagt fra starten av.
  Stripegenseren til lillebror er flott, og jammen er han blitt stor!
  De tovede tøflene ser supre ut, bruker du oppskrift på dem? Kunne ikke se noen link...
  Og til slutt hjemløssokkene, de var bare herlige i så mange farger. Tror jeg skal ta en titt på sokkerestene mine etterhvert jeg også.
  Takk for all inspirasjon!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så masse hyggelig tilbakemelding, tusen takk Felisi! :)
   Jeg har brukt oppskrift på tøflene. Den har jeg fått på epost av en venninne som har fikk den tilsendt av en annen venninne. Jeg har ikke funnet helt ut av det egentlige opphavet enda, men så snart jeg har det skal jeg legge ut link eller gjengi oppskrifta (hvis jeg får lov ;)

   Slett
 9. Så søte votter!! Denne boka står på ønskelista mi - den ser veldig fin ut. Jeg har også nettopp oppdaga magic loop - magiske greier!! Ha en fin uke. :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...