fredag 3. oktober 2014

Og slik gikk det...

Plutselig var oktober her gitt. September gikk fort, nesten som forventet når man har mange strikkeplaner som skulle gjøres ferdig innen månedens utløp. Lurer du på hvordan det ble med UFOene i måneden som gikk? Her er svaret:


Øverste venstre: Værnesrose-votten er fortsatt enslig -ingen makker ble strikket til den i september gitt. Ikke engang i nærheten.

Øverste høyre: WInter wonder-vottene ble rekket opp og to nøster Sisu kan nå bli til andre ting.

Nederste venstre: Et par hjemløse sokker ferdig strikket -YEY!

Nederste høyre: Mariusgenser til pappa er ferdig strikket, men stagnerte på oppklipping/montering av ermer.

Ikke så mye å være stolt over med andre ord. Er derfor glad for at oktober er her i all sin høstlige prakt og mørke kvelder fulle av strikkeiver og innetid. Måtte den bli mye mere produktiv enn sin forgjenger!

Selv om ikke alle UFOer ble lost vel i havn, strikket jeg faktisk enda et par hjemløse sokker innen måneden var omme. Disse er årets fjerde par, strikket i Online 6trådsgarn og Viking sportsragg på pinner 4. Vaffelmønster og forsterka hæl gjør seg fortsatt gjeldende;-)


Nå ser jeg fram til nytt strikketøy og myser nok på noe julestrikk om litt. Og så må jo Mariusen gjøres ferdig. Bedre å hoppe i det og bli ferdig først som sist tenker jeg.

God strikkeoktober!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...