torsdag 1. juli 2010

Back on track ...

Hurra! Jeg er tilbake etter lang og delvis ufrivillig bloggepause. Jeg har flyttet siden sist, og ny bolig betyr jo automatisk mye arbeid med flytting, innredning og oppussing. Og jeg, som vanligvis sysler med håndarbeid tilnærmet hver dag, har måttet legge hobbyen til side og fokusere på å komme i orden i heimen. Men sånn er det jo, eller hva? Ikke noe som er verre enn å måtte bo i pappesker og kaos, syns jeg. Jeg er ikke helt i mål enda, men alt det viktigste er unnagjort, noen vegger er malt og de fleste tingene har funnet sin nye plass.

Så med mye av det praktiske i orden, har jeg så smått tatt opp igjen kosehobbyen min :) Jeg er snart ferdig med Pickles' Vårlig kjolegenser, mangler kun halskant og ermer. Gleder meg enormt til å prøve den på! Makan til fantastisk mykt og deilig garn, med kidsilk og baby merino!

Det andre prosjektet er heklede bestemor/oldemor ruter. Jeg har funnet meg noen nøster Sandnes Mandarin Petit i herlige farger. Jeg har enda ikke bestemt meg om dette blir et teppe eller putetrekk... Inspirasjon til rutene (med utrolig bra beskrivelse av fremgangsmåte) finner jeg her.


..og den observante bloggleser som har vært innom på besøk før legger kanskje merke til at bloggen har fått en liten ansiktsløftning? Forandring fryder :)

1 kommentar:

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...