tirsdag 12. mars 2013

Lappeteppe-innspurt!

De siste dagene har jeg strikket heksagon-lapper til babyteppet, -og bare det! Begynte igrunnen å bli litt lei, men da jeg skjønte at målstreken nærmet seg ble alt så mye mere lystbetont :) Etter over 40 lapper begynte strikkingen å gå rimelig på autopilot, så det var null problem å strikke siste stabel med heksagoner imens jeg koste meg igjennom tredje sesong av Downton Abbey på DVD.


Jeg begynte på første lappen 27.januar, ifølge prosjektloggen på Ravelry. Heksagonstrikinga var et side-/innimellom-prosjekt i starten, og dermed var ikke progressen så stor. Men den siste uka har jeg ene og alene strikket lapper. Nå ventes lillebrors ankomst om ikke mange dagene, og det hadde jo vært så hyggelig om teppet lå klart når han kommer hjem :)


Dette er et restegarnsprosjekt der babyulla har vært til pers. Jeg har imidlertid kjøpt 2 nøster Lanett for å supplere blått og grått, som også er tenkt brukt på kanten rundt tilslutt. Herlig å se garnlageret krympe!


77 lapper har det blitt alt i alt. Nå gjenstår kun monteringa, som jeg gleder meg til faktisk. Blir spennende å se hvordan det hele blir når lappene er sydd sammen!To be continued... ;)

6 kommentarer:

 1. Dette tror jeg blir veldig bra. Gleder meg til å se det ferdig.
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Dette minte meg på at jeg har en haug heklede hexagon`er liggende i en pose et sted. Kanskje på tide med litt sammensying...

  Gleder meg til å se ditt ferdig.:)

  Klem fra Meta

  SvarSlett
 3. For et flott teppe dette kommer til å bli - kanskje det skal være mitt neste teppeprosjekt?

  SvarSlett
 4. Tror det blir et flott teppe da fargene er nydelige :)

  SvarSlett
 5. Ja, det blir veldig spennende å se hvordan det blir når det blir ferdig! Jeg har ca 80 lapper nå, blir ikke så mange nå om dagen ettersom jeg strikker av restene etter sokkestrikking må jeg jo først strikke sokker;-)

  Lykke til med lillebrors ankomst!

  SvarSlett
 6. Jæss...det teppet blir flott. Nydelige fargar du har valgt.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...