lørdag 30. mars 2013

Lilly og nykommeren


Sokkene Lilly har vært årets påskestrikkeprosjekt. Til tross for litt intrikat mønster var de greie å strikke i solveggen etterhvert som jeg lærte mønster-repetisjonene utenat. Litt i overkant pirkete å strikke de små flettene inni de større -de hadde nok blitt droppet hvis jeg skulle strikke de en gang til. Men fint ble det definitivt :)


Sokkefakta: 
Oppskrift: Lilly av Wims
Garn: Arwetta classic, farge rødkløver
Pinner nr: 2 1/2

Hvis du ser ekstra nøye etter (og kjenner sokkemønsteret fra før) så vil du kanskje oppdage at hullmønsteret i midten ser litt snodig ut. Årsaken er at jeg har strikket mønsteret opp-ned, men siden jeg ikke oppdaget dette før etter at første sokken var ferdig, måtte den andre sokken strikkes på samme vis. Det får være grenser for hvor pirkete man orker å være i ammetåka...


Ja, for lillebror er endelig her! Vi koser oss veldig i babybobla med bleieskift, amming og det som hører  til ;) Hjemmestrikka sokker kom godt med på sykehuset. Litt store til en nyfødt krabat, men de satt faktisk ganske godt på foten hans. Sokkene har jeg skrevet om her. Andre plagg er også tatt i bruk og noen nye er kommet til, flere bilder av plagg-i-bruk kommer :) Riktig god påske videre, måtte det strålende været vare riktig lenge!

4 kommentarer:

 1. Fine sokker! Og gratulerer med den lille :)
  Venter ei lita tantejente om under en måned!

  SvarSlett
 2. Wow så fne sokker! :) Gratulere så masse med lillebror! :) Gleder meg til å se ull i bruk!Jeg venter på at min lille prinsesse skal komme, termin på fredag, spennende :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse! Kos dere i bobla =)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med en helt ny lillebror, etter føttene å dømme er han helt perfekt :-)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...