lørdag 9. mars 2013

Vårlett luesett



I dag snakket vi ekte påskestemning i husveggen! Herlige, varmende solstråler som gjorde det fantastisk godt å sitte ute på terrassen og nyte været med radio, kaffe og strikketøy i hendene. Jentene fant fram tynnere luer og votter som ble strikket til dem i høst. Boblejakker og tova votter ble for varmt på en dag som denne!


Settet består av votter og lue i mykeste myke merino-ull, 100% kløfritt (selvsagt, ellers vil ikke jentene bruke det). Stripene i vrangstrikk er inspirert av en baggy Kari Traa lue jeg kjøpte i 2009 og fortsatt bruker masse. Størstejenta mi bestemte selv farger på settet og lagde dusken i lua.


Dette er første gangen jeg strikker med Drops Merino Extra Fine, som ble innkjøpt i forbindelse med Drops-salget tidlig i høst. Utrolig godt garn, plaggene blir så luftige og myke og med fin elastikk! Er usikker på slitestyrken, men den blir nok satt på prøve utover våren tenker jeg ;)  


Vårlett luesett fakta: 
Oppskrift lue: Inspirert av en lue jeg fant på en blogg (finner den ikke igjen!) og strikket etter eget hode. Oppskrift kommer... 
Oppskrift votter: Classic mittens, oppskrift her
Garn: Drops Merino Extra Fine
Pinner nr: 3 1/2


Lillesøster har også fått votter i litt annen fargekombo. Likte veldig godt denne votteoppskriften. Kommer garantert til å bli gjentatt!


Rødlett og utefrisk ønsker jeg alle en trivelig lørdagskveld! 

6 kommentarer:

  1. Så fine farger og fint sett!! :) Merino Extra Fine er et nydelig garn og strikke med! :)

    Ha en fin lørdagskveld :)

    SvarSlett
  2. flott votter og lue. Ha en fin kveld

    SvarSlett
  3. Dette var et kjempefint sett! Nydelige farger satt sammen :) Garnet er jo såå godt å strikke med :)

    SvarSlett
  4. Flott sett!
    Ha en fin søndag :)

    SvarSlett
  5. Det var et flott sett! Merino ekstra fine er herlig å strikke av, en av mine favoritter. Håper sola dukker opp hos deg i dag også :) Kos deg i solveggen!!

    SvarSlett
  6. For en herlig måte å ta lue og votte bilde på :) Kjempe fint sett!

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...