fredag 21. juni 2013

100% KOS

Jeg har aldri hatt noen ambisjon om å strikke et Skappel-relatert plagg. Synes forsåvidt Skappel-genseren er fin, men har en teori om at den ikke kommer til å kle meg.


Men så oppdaget jeg at det var noe som het Skappeljakka. Det ble noe helt annet! Da jeg i tillegg øynet en mulighet for å få brukt opp 5 vellagrede nøster Faerytale fra garnlageret, var jeg solgt. Og på null-komma-svisj var tynn alpakka i matchende farge handlet inn og prøvelapp strikket (-Prøvelapp strikket? Hva skjer´a??) Jeg var igang før jeg ante det.


Kosefaktoren i denne jakka vil jeg tro er minst like høy som på genseren med samme navn. Den er aldeles nydelig å ha på, kombinasjonen av Faerytale og tynn alpakka er myk og deilig. Jeg synes fargen på Faerytale´n jeg hadde liggende i utgangspunktet var litt kjedelig, men i kombinasjon med den mørkere alpakkaen ble den delikat og gir en assosiasjon til kremet blåbær. Mmmm, nesten til å spise opp!


Så får jeg se hvor mye den blir brukt i sommer. Forhåpentligvis ikke så mye, men den er garantert god å slenge på seg på kjølige sommerkvelder :)

Mere jakkefakta på prosjektsiden på Ravelry.


Ønsker deg en strålende sankthans helg! 

11 kommentarer:

 1. Den så kjempeflott og deilig ut! Jeg er (av de få) som ikke hev meg på skappel-bølgen, av samme grunn som deg. Men jakke er virkelig noe helt annet! :)

  Finfinfarge også!

  Ha ei flott helg
  Klem

  SvarSlett
 2. Skikkelig herlig jakke! Jeg har handlet garn til jakke, men det har ikke kommet på pinnene enda.
  Ønsker deg en fin helg!!

  SvarSlett
 3. Den var rålekker!! Skjønner godt at du falt for denne her ;)

  SvarSlett
 4. Kul jakke! Fargekomboen så veldig fin ut også.

  SvarSlett
 5. Den ble fin, og fargen lekker:-)

  SvarSlett
 6. Oi oi oi, herlig jakke!!!!
  God helg

  SvarSlett
 7. Denne så utrolig deilig ut! Liker fargen. Plaggene i forrige innlegg var også nydelige!

  SvarSlett
 8. Den blir herlig til litt kjølige sommerkvelder (og morgener), selv om vi får krysse fingrene for at den blir minst mulig brukt pga varme dager. Ser ut som en favoritt. :)

  SvarSlett
 9. Jeg har strikket en god del Skappel-gensere.. To voknse og fem i barnestr.. JEg bodde i min genser i høst og vinter.. I skuffen ligger det klar garn til ennå en, har ikke orket å sette meg til med ennå en, men nå tenker jeg at det kanskje skal bli en jakke i stedet. Jeg er nemlig veldig glad i å gå i jakker, året rundt. Denne kan bli god på kalde sommerkvelder! Takk for inspirasjonen!!

  SvarSlett
 10. Så kjempefin den ble! Jeg er helt enig - jakken er mye finere enn genseren, og bedre til sommerbruk også :) Kjekt å få minsket lageret litt også, spesielt med garn som man egentlig ikke trodde man kom til å bruke med det første ;)

  SvarSlett
 11. Ser utrolig deilig ut.
  Jeg har strikket en i perlestrikk, og det er nesten så jeg gleder meg til vinteren :-)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...