onsdag 12. juni 2013

Enkelt levert!

Tre nøster fint ullgarn kom i posten fra Danmark i dag. Bestilt på søndag og mottatt onsdag, det kaller jeg raskt ekspedert! Pluss i boka til Garnudsalg :) 


Det jeg imidlertid stusser over er hvor enkelt produktet ser ut. Leveringsseddel og banderoler er totalt fraværende... Kun tre enkle nøster i en pakke adressert til meg, null dokumentasjon ellers.

Jeg vet jo heldigvis hva jeg har bestilt, og garnkvalitet og farge ser rett ut, men hvordan kan jeg vite 100% sikkert at jeg har fått det jeg skulle ha? Jeg har tidligere fått feil garnkvalitet fra en annen nettleverandør, og da var det veldig praktisk å kunne sjekke banderole mot leveringsseddel før jeg kontaktet nettbutikken og krevde reklamasjon.

Litt uproft. Men det deilige garnet til en billig penge veier vel opp for det slappe inntrykket ellers. 300g Blackhill Højlandsuld i fargen havregrød til 105kr er det jo ikke noe å si på :)


Ha en deilig førsommerdag!

5 kommentarer:

 1. Oi, dette hørtes litt tvilsomt ut, ja... Men fine nøster, da!

  SvarSlett
 2. Jeg ble også litt irritert over at det ikke var noen merkelapp på siden jeg hadde bestilt to forskjellige garnsorter. Måtte inn på mailen for å finne ut hva som var hva.

  SvarSlett
 3. Litt ergelig at garnet ikke er merket ja, det kan da ikke koste så mye ekstra. Men om du har fått det du skulle ha er vel det det viktigste :-) Helt enig i at det gir godfølelse å strikke opp rester slik du gjør i teppet under; jeg holder også på med et slags resteteppe i rillestrikk men jeg strikker smale deler som jeg syr sammen. Det "suger garn" og rydder effektivt i lageret:-) Synes du får gjort mye jeg, med tanke på at du har en baby!

  SvarSlett
 4. Det har jeg ikke vært borti før. Gleder meg til å se hva du lager av nøstene:)

  SvarSlett
 5. Enig i at det er for dårlig! Da jeg bestilte derfra for noen år siden gikk det utrolig treigt å få garnet, så de har i hvertfall forbedret seg på det området. Garnet er helt supert da - og ikke minst billig:-)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...