mandag 21. januar 2013

Mannen og ølvotten

I romjula fikk jeg det for meg at mannen trengte en ølvott. Noe varmt å ha på hånda når han tar seg en lørdagspils foran bålpanna på hytta. Han kunne selvfølgelig brukt en helt vanlig vott, men konseptet ølvott er jo bare så harry og sært at det fortjener å bli testet ut! 


I helga ble votten prøvd ut i sitt rette element for første gang. Flere timer med hygge rundt bålpanna med både svartkjel, pølsegrilling og lørdagspils. Om den falt i smak? Oh yes! Det var en ubetinget suksess :) Litt vid i åpninga (hadde kanskje passet bedre til en murerpils?), men det syntes ikke mannen å la seg affisere av. 

Oppskrift: Hobbyuglas ølvott
Garn: Fritidsgarn og Pt3
Pinner nr: 6

Kjapt prosjekt, den ble strikket på en kveld! Måtte tove votten to ganger på 40 grader for å få rette størrelsen. Men tett og godt tova ble den. 


4 kommentarer:

 1. Har tenkt det før: MÅ bare strikke en sånn til gubben. Han og fotballkompisene pleier å stå ute å ta en øl etter trening så og si uansett vær.....
  VELDIG KULE!

  SvarSlett
 2. Kul vott, og ikke minst så nyttig ;-D

  SvarSlett
 3. Tøft! Øl- votter må man ha. Tenker det blir årets julegave til de ølglade i familien - Takk for ideen :-)

  SvarSlett
 4. Tenkte det samme som deg, at dette var harry! Men prøvde meg med en Mariusølvott i julegave, og det ble stor suksess! Haha, den hadde jeg ikke venta!

  Masse fint i bloggen din, leser og koser meg :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...