tirsdag 29. januar 2013

Restegarntips II: Kurv & lappeteppe

Utgangspunktet for denne kurven er den søte heklede kurven til G-Anette. Jeg hadde noen rester Drops Eskimo i diverse grønn-farger liggende fra et veskeprosjekt fra flere år tilbake og heklet i vei. Så fikk jeg den smarte idéen å lage kurven litt større når jeg først var igang... Resultatet ble sånn:


En meget slapp og lite anvennelig kurv med andre ord. Burde nok holdt meg til oppskriften... Men istedet for å rekke opp, som jo var første alternativ, så ble den liggende i en UFO kasse til jeg kom på at toving var løsninga. Eskimo egner seg jo perfekt til toving. Etter en runde i vaskemaskinen på 40 grader ble den noe mindre, og adskillig stødigere :) Nå er det en kurv som kan brukes til altmulig, foreløpig fungerer den som oppbevaring for de viltre rundpinnene mine. -Aldri så ille at det ikke er godt for noe!


Prosjektet som er på pinnene nå er et restegarnsteppe. Jeg kom over dette flotte teppe på Ravelry etter inspirasjon fra Rekkehuset, som har satt igang med samme prosjekt. Jeg skal bruke opp babyull i blå-grønn-turkistoner fra lageret (vi snakker årgangsgarn!) og strikke så mange lapper at jeg får et babyteppe som passer til vogna eller senga til lillebror. Er helt i startgropa, men satser på at 80 lapper lar seg gjennomføre innen en 2-måneders tidsfrist ;) Ha en superduper uke, damer :)

5 kommentarer:

 1. Godt du fant en løsning for kurven ;) Og det teppet tror jeg blir lekkert!

  SvarSlett
 2. Slike kurver er så kjekke. Gleder meg til å se teppet ferdig. Det tror jeg blir fint.
  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Disse var virkelig smarte...

  SvarSlett
 4. Det blei nå ei flott heklekurv :)
  Fine farger på lappene, blir spennende å se det ferdig :D

  Ha en flott onsdag :D

  SvarSlett
 5. Smart måte å få brukt opp litt restegarn på! Morsomt med ting som blir raskt ferdig, og ting som tar litt lengre tid. Gleder meg til å se teppet ferdig :-)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...