mandag 8. juli 2013

FeriestrikkingsDe fleste ivrige hobbystrikkere har med seg feriestrikketøy som en fast følgesvenn gjennom sommeren. Jeg begrenser meg sjelden til ett strikketøy, men har gjerne med ihvertfall fire-fem forskjellige -livredd for å gå tom for garn og prosjekter som jeg er (...men har jeg noengang vært i den situasjonen? Niks, tvert i mot strikkes det som regel MYE mindre i ferien enn planlagt) 

I fjor sommer kjørte vi på kryss og tvers gjennom dalstrøka på østlandet med meg i passasjersetet -altså plenti strikketid. Et av prosjektene som nesten utelukkende ble strikket i bilen var denne boleroen fra Pickles. Et perfekt bilprosjekt som krevde minimalt med tenking og konsentrasjon, kun rett og vrang i en jevn rytme som tillot at jeg gløttet på veien like mye som på pinnene. 


Garnet Pickles Cashmerino, som ikke selges lengre, ble innkjøpt for et par år siden med tanke på en slik bolero til yngstedattera. Hun er veldig pynteglad, og da er en bolero midt i blinken. Denne har hun brukt masse både til kjoler og over topper og t-skjorter. Jeg liker strukturen i plagget utrolig godt, en blanding av enkel og dobbel perlestrikk. Den er superenkel, men samtidig søt og spesiell. 


Nå står årets sommerferie for tur, dessverre med mye mindre med strikketid enn jeg kunne ønske meg. Jeg er nemlig selv sjåfør på årets biltur gjennom dalstrøka på østlandet. Blæh! Håndveska er derfor fylt opp med lydbøker i stedet for strikketøy. Vel-vel. Jeg får holde meg til innimellom-strikking i stedet, kan vel hende jeg får litt kvalitetstid med pinnene likevel ;)

God sommerferiestrikk! 

5 kommentarer:

 1. Åh, så fin den var! Jeg har 4 nøster cashmerino i lageret mitt... Har enda ikke funnet det perfekte prosjektet ;)

  SvarSlett
 2. Kjempefin bolero! Har srikket to slike til meg selv. Syns perlestrikk er så fint! Dessverre strikka jeg de i Abuelita - som nupper noe forferdelig.

  God ferie, på tross av lite strikketid!

  SvarSlett
 3. Godt å se det er flere som blir fortvilet over mindre strikketid som sjåfør! :)

  SvarSlett
 4. Den var fin!

  Du får nyte den strikketiden du får lurt deg til og ha en god sommer!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...