mandag 1. desember 2014

Rom for forbedring


Et par av lillebrors barnehagevotter har fått en liten makeover. Det viser seg at lillebror, som barnehagebarn flest, helst ikke vil går med votter på når han leker ute i barnehagen. Når leken er i gang, lirkes vottene sakte men sikkert av hendene, og vips - så er hendene fri. Da blir det så mye enklere å gripe saker og ting og leken blir myyye artigere. En liten stund. For med temperaturer rundt null og iskald vind, tar det ikke lange tida før lillebrors små fingre blir frosne. Da er det ikke så artig å være ute mer.

Jeg tenkte at små strikkevotter festet med votteklips skulle gjøre susen, men det er visst like enkelt å lure hendene ut av vottene lell, det er bare at de fortsatt henger fast i dressen når klipsen er på istedet for å gå rett i bakken. Dermed var det ikke annet å gjøre enn å strikke mansjetten på votten lengre og ordne hullrad og knytebånd. Med denne patenten skal han jobbe hardt for å få av seg vottene! Masker er plukket opp rundt hele oppleggskanten, og etter noen runder ribb inkludert hullrad, er den forlenget med vanlig glattstrikk i enda 4cm, Enkelt og greit, det var ikke mer som skulle til :)
 

Vottene ble testet i barnehagen i dag -og de ble værende på!

Originalvotten er forresten skrevet om her, de er fra boka Varme hender, en superfin votteoppskriftsbok jeg har strikket flere vottepar fra. Garnet er Rauma FInull og Kauni EQ.

Ha en fin og rolig strikkedesember!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...