søndag 28. desember 2014

Drømmer og realiteter

Ah -som jeg gledet meg til juleferien! Slappe av med familien, gå mange turer i nydelig snøvær, få en raus dose frisk luft og dagslys. Og så selvsagt masse innekos, med fyr på peisen, brettspill, god mat og drikke, lek og moro. Glade fjes og avslappet stemning. Og strikkepinnene skulle gå jevnt og trutt. Mange fridager gir jo masse strikketid! Jeg skulle for eksempel kose meg med det rundstrikka skjerfet "My favorite things".

Favorittskjerfet des 2014

Dette er jo så artig å strikke at pinnene nærmest går av seg selv. Dessuten hadde jeg et julesjal som jeg hadde gledet meg til å se vokse. Sjalet strikkes i en kombinasjon av Visjögarn og Wollmeise Pure, annenhver rad med hver garnkvalitet, og blir kjempemykt og deilig.

Julesjalet 2014 

Så hvorfor sitter jeg ikke her med en kopp julete og strikketøyet i hånda?

Fordi influensaen har inntatt kroppen. Frisk som en fisk til arbeidsdagen var over lille julaften, men våknet opp rusten og fæl da jula begynte. Blæh! Orker ikke tanken på å ta i en stikkepinne engang. Langt mindre å gå ut og nyte den fine snøen vi har fått de siste dagene. Og egentlig var det vel ikke så lurt å sitte foran mac´en heller (hodet sier kraftig i fra at den foretrekker hvile framfor lyset fra en skjerm!)

Viser på tampen de fine strikkerelaterte gavene jeg var så heldig å få til jul.

Julegaver 2014

Min kjære traff blink da han la den fine strikkeboka til Charlott Pettersen under treet! Gleder meg til å ta fatt på et par av oppskriftene derifra. Turkise pulsvarmere har min eldste datter strikket til meg:-) Lune og varme i Drops Eskimo, de blir nok fast inventar på jobben framover, der det innimellom kan være riktig så kontorkaldt. En myk og lekker strikkalue fikk jeg av en god venninne.

Heldige meg! Og en dum influensa går jo over. Fridagene er det heldigvis mange av i år, så jeg håper det blir overskudd til frisk luft, strikking og familiekos den siste tida iallefall :-)

5 kommentarer:

 1. Hurra for at du er tilbake på blogspot! Nå kan jeg kommentere hos deg igjen :)

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake til blogspot :) Håper du har blitt frisk av jule-forkjølelsen din!

  Jeg vil bare tipse om at jeg tror du har gjort noe rart med blogg-utformingen din - bloggen blir i alle fall alt for stor for min nettleser...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ah -så bra du sa det, da skal jeg sørge for å justere litt :) Faktisk, når jeg ser etter, så er den for stor for min nettleser også...

   Jeg er frisk som en fisk igjen, og det føles fantastisk! Håper du har sluppet unna alle ulumske sykdommer som herjer rundt nå i disse tider :)

   Slett
  2. Nå ble det riktig :)
   Nei, jeg har vært syk jeg og, men nå er jeg heldigvis frisk :D Jeg har en teori om at det ikke er sunt med ferie - da blir jeg alltid syk :P

   Slett
  3. Har lurt litt på den teorien jeg også... "godt" det er lenge til neste ferie for min del da ;-) Hehe

   Slett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...