lørdag 13. april 2013

Milo


Den søte vesten Milo har kommet av pinnene. Den er strikket til lillebror i størrelse nyfødt, men er fortsatt litt romslig til den nette, lille kroppen hans. Men det gjør ikke så mye, for ideen var at denne kunne bli en lun og god finvest til 17.mai, som jo kan være en kjørlig fornøyelse her i trøndelag. Jeg regner med han vil klare å fylle den ut fint til da :)

Jeg har sett mange superfine versjoner av denne vesten med farger og ulike mønsterdesign rundt omkring på ulike blogger og på Ravelry. Jeg liker vestens enkle design, som fremheves av fletta på siden. Det blir sannsynligvis flere, da muligens med farger og mønster istedet for fletta. Jeg ble veldig inspirert av de søte vestene frk Badegakk har strikket!

Vest fakta
Oppskrift: Milo (Ravelry-link)
Garn: Abuelita Tjukk Merino, farge gråpus
Pinne nr: 4


Ønsker alle som ser innom en herlig lørdag! 

7 kommentarer:

 1. Åhh, denne vesten var nydelig! Den må definitivt med i strikkekøen min, takk for godt tips. Og det garnet er så mykt og deilig.

  SvarSlett
 2. Nydelig rett og slett. Så enkel og fin.
  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempe søt liten vest :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min.
  Nydelig liten vast du har strikket.
  Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
 5. Det enkle er ofte det beste! Kjempefin :)

  SvarSlett
 6. Superfin! Elsker det enkle og rene med denne :) Og takk for påminnelsen om Milo-vesten, jeg hadde nesten glemt den av. Jeg har søkt etter en enkel guttevest-oppskrift, der man slipper å plukke opp masker rundt armene/halsen etterpå (kjedelig arbeid bare...) Og Milo'en er jo perfekt! Takk :)

  Ha en fin tirsdag
  Klem

  SvarSlett
 7. Fin Milo! Et veldig greit plagg til kjølige dager.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...